Novosti iz CRSH d.o.o.

23.05.2012 Osvrt na 79. međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

U suradnji s partnerskom organizacijom za distribuciju DSS za umjetno osjemenjivanje TAURUS agro konsalting iz Vršca, sudjelovali smo na 79. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Uzgajivači iz Republike Srbije i ostalih zemalja u okruženju (Bugarska, Rumunjska, Kosovo, Republika Srpska, Makedonija, Crna Gora) pokazali su izniman interes za genetiku Centra za reprodukciju u stočarstvu Hrvatske, Bayern Genetic, CRI i BBG, a koju naša partnerska organizacija TAURUS agro konsalting nudi na teritoriju Republike Srbije. Sudjelovanjem CRSH na 79. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu ostvareni su značajni poslovni kontakti sa uzgajivačkim Udruženjima simentalskih i holstein pasmina s područja Vojvodine i drugih dijelova Srbije.

Prezentirane su novosti u smislu opreme, koja se koristi u veterini, a omogućava jednostavniji i kvalitetniji rad, s naglaskom na ultrazvučni aparat BCF (škotskog proizvođača Easi scan) i imobilizator IBrinder (njemačkog proizvođača Farmfreund). U povodu Godišnjeg pregleda CRSH koji će se održati 21. lipnja 2012. godine, dogovoren je posjet predstavnika uzgajivačkih Udruženja iz Republike Srbije.


 Adresa

CRSH d.o.o.
Centar za reprodukciju u stočarstvu Hrvatske
48260 Križevci
Telefon: +385 48 718 700
Fax: +385 48 718 683
Email: [email protected]

>>> Svi kontakti CRSH-a

Usluge i proizvodi

Prodaja
Govedarstvo
Svinjogojstvo
Kozarstvo i ovčarstvo
Laboratoriji

Arhive

Katalozi
Foto albumi
DokumentiNa vrh / Go Top