Govedarstvo

21.06.2011 Vrhunskom genetikom do vrhunskih rezultata

Poštovani prijatelji i poslovni partneri CRSH d.o.o.!

Akcija, nazvana „VRHUNSKOM GENETIKOM DO VRHUNSKIH REZULTATA“ krenula je od 01.06.2011 i traje tri mjeseca zaključno s 01.09.2011. godine, pri čemu svakog donosioca, nosioca obiteljskog gospodarstva s 5 preslika (kopija) potvrda o umjetnom osjemenjivanju goveda, tzv. pripusnica u za obavljeni U.O. s sjemenom bika WINNOR-a, a koje imaju nadnevak unutar akcijskog vremena, nagrađujemo za vrijeme trajanja Jesenskog međunarodnog Bjelovarskog sajma u Gudovcu od 09.- 11. rujna 2011. godine, vrijednim poklonom- jaknom od flisa!

Naravno da nismo zaboravili nagraditi i naše kolege veterinare, koji su najvažnija spona između uzgajivača i Centra, koji će jednako tako biti nagrađeni sa istom nagradom, ukoliko osjemene 50 plotkinja u istom, akcijskom razdoblju!

Kako se uzgajivači drugih pasmina ne bi osjećali zakinutim, a naravno da i na njih mislimo te ovaj put promoviramo sjeme, dobro Vam poznatog bika, imena COBRA- holstein pasmine, čija će Vam fantastična plodnost i ostale funkcionalne osobine (lakoća teljenja, izuzetne noge i papci te vimena), biti dostupna na promotivnoj, ranije spomenutoj akciji kao GC90, tj. seksirano sjeme. Svakako da se pod akcijom podrazumijeva vrlo pristupačna cijena. GC90 (GenChoice 90)- seksirano sjeme bika Cobra, daje nam garanciju 90% dobivanja 90% ženske teladi, a obzirom na njegovu visoku plodnost, koja je vrlo važna kod izbora seksiranog sjemena te činjenice da se seksirano sjeme uglavnom koristi na junicama, njegova lakoća teljenja, garantira Vam miran san u vrijeme termina poroda plotkinja, osjemenjenim s njime!Adresa

CRSH d.o.o.
Centar za reprodukciju u stočarstvu Hrvatske
48260 Križevci
Telefon: +385 48 718 700
Fax: +385 48 718 683
Email: [email protected]

>>> Svi kontakti CRSH-a

Usluge i proizvodi

Prodaja
Govedarstvo
Svinjogojstvo
Kozarstvo i ovčarstvo
Laboratoriji

Arhive

Katalozi
Foto albumi
DokumentiNa vrh / Go Top