Foto albumi

10.10.2011 Govedarstvo: Priprema krava za izložbu

Foto: priprema krava u Centru za reprodukciju u stčarstvu Hrvatske za izložbu...


15.07.2011 Svinjogojstvo: Farma AGROSAN

Farma Agrosan, vlasništvo gospodina Vjenceslava Mikulić smještena je iza Bjelovara u mjestu Ćurlovac, te broji preko 100 životinja. Radi se po cijeli dan jer vlasnik obrađuje i 60 hektara zemlje.


24.01.2011 Govedarstvo: Slike smeđe pasmine iz Istre / Farma Kadenaro

Slike iz Istre, farma Robert Kadenaro.  -Ova mlada obitelj sama se brine o 150 životinja.


24.01.2011 Govedarstvo: Slike smeđe pasmine iz Istre / Farma Orbanić

Silvano Orbanić - U štali otvorenog tipa sa 65 krava u mužnji te junicama i pomlatkom ima ukupno oko 120 životinja.


10.12.2010 Govedarstvo: Nizozemske prelijepe krave

Kako drže do prirode tako drže i do krava. Sve fotografije su im savršene, naravno kad nemaju problema sa traženjem prikladnog ambijenta za slikanje.Koju god kravu da slikaš i bilo gdje da slikaš, sve ispadne odlično...


21.09.2010 Kozarstvo i ovčarstvo: Slike koza alpske pasmine

Alpska koza ili Francuska alpska koza (Alpine) je rasa domaće koze, koja potiče iz francuskih Alpa. Spada među najmlječnije rase koza. Na prvi pogled ova rasa liči na jelena, ima živahne oči, uši su uspravne, a nos je obično plav. Boja varira od bjele, sive, smeđe, crne, do crvene, ali moguća je pojava kombinacija ovih boja na istoj jedinki. Francuska alpska koza je krupna životinja grublje građe. Prosječna težina koze je od 60-80 kg, a jarca 80-100 kg.


04.05.2009 Svinjogojstvo: Nerastovi CRSH d.o.o.

Svinje su nezaštićene domaće životinje na području Euroazije, grupirane su u rod Sus, unutar porodice Suidae. Najbliži srodnici svinje su divlje svinje i vodeni konj.Svinje su poznati svejedi, što znači da se hrane i biljkama i životinjama. Poznate su po tome što jedu doslovno sve uključujući kukce, crve, koru drveta, lešine, izmet (također i vlastiti), smeće i druge svinje.


Na vrh / Go Top